BodyMethod-yrittäjät palvelevat asiakkaita Tampereella, Pirkanmaalla ja muualla Suomessa

Koulutetut BodyMethod-yrittäjät tarjoavat apua selkäkipuun kaikenlaisille asiakkaille Tampereen, Pirkkalan ja muun Pirkanmaan alueella. Yrittäjiämme toimii myös Lahdessa ja Seinäjoella, mutta meille tulee asiakkaita kattavasti myös muualta Suomesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 BodyMethod Tampere,

Pispalan valtatie 141

BodyMethod Seinäjoki,

Vapaudentie 28-30

BodyMethod Lahti,

Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

BodyMethod-yrittäjämme

Tutustu BodyMethod-yrittäjiimme!

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.bodymethod@gmail.com.

BodyMethod Tampere, Kimmo

Kimmo Mark

Olen Kimmo Mark, 45-vuotias ex-kouvolalainen traveller. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi vuonna 2020 (CWA, Tampere). Liikunta on aina kuulunut elämääni, ja monista urheiluvammoista kärsineenä haluan hierojana selvittää kehon oireita ja ongelmia laaja-alaisemmin. Selkäterapeutti/Selkäfix Oy koulutus.

 BodyMethod Tampere, Pispalan valtatie 141

045 232 9430

kimmo.bodymethod@gmail.com

Bodymethod Toni

Toni Raaska

Toni Raaska Lahest. Palvelen asiakkaita toimipisteellä osoitteessa Lahdenkatu 14. Olen toiminut hierojana 17 vuotta. Kehon virheasentoja, lihasepätasapainoa ja niistä johtuvia ongelmia (selkä- ja lantion seudun kivut, olkapäävaivat yms.) olen hoitanut parin vuoden ajan.

Selkäterapeutti/Selkäfix Oy koulutus.

BodyMethod Lahti, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

040 511 2974

toni.bodymethod@gmail.com

BodyMethod Pirkkala, Tampere ja Seinäjoki, Kimmo

Kim Keskimäki

Olen Kim Keskimäki ja työskennellyt lihashuollon parissa 20 vuotta, joista viimeiset kolme vuotta keskittyen lantion virheasennosta johtuviin kiputiloihin.


Teen lihashuoltojen lisäksi saliohjelmia sekä hoitojen jälkeisiä ohjeita omatoimiseen harjoitteluun.

Työskentelen ammattinimikkeellä Liikuntaneuvoja.

Selkäterapeutti/Selkäfix Oy koulutus.

BodyMethod Tampere, Pispalan valtatie 141

BodyMethod Seinäjoki, Vapaudentie 28-30

040 580 2897

kim.bodymethod@gmail.com

BodyMethod, Matti

Matti Lintula

Olen Matti Lintula, kohta keski-ikäinen faija Tampereelta.

 

Mielestäni hoidon pitää aina perustua kehon tasapainon ja kokonaisuuden palvelemiseen. Olemme kaikki erilaisia kehoiltamme ja historialta, mutta lihasten tasolla kaikki toimivat lähes samalla tavalla. Saatan joskus selittää liikaa teoriaa hoidon aikana, mutta jos se ei haittaa niin käypäs pöydälle! Selkäterapeutti/Selkäfix Oy koulutus.

 

matti.bodymethod@gmail.com

BodyMethod, Matti

Iina Laaksonen

Olen Iina ja työskentelen BodyMethodilla koulutettuna hierojana. Taitoja kehonhuoltoon minulta löytyy rentouttavasta lymfahieronnasta napakkaan urheiluhierontaan saakka.

 

Omien kokemusten pohjalta mielenkiinto työssäni on kohdistunut kehon tilaan, jossa palautuminen on heikentynyt mm. työuupumuksen tai ylikunnon vuoksi. Marraskuusta 2023 alkaen teen myös dry needling hoitoja hieronnan yhteydessä.

 

BodyMethod Tampere, Pispalan valtatie 141

044 5945176

iina.bodymethod@gmail.com

Yritysyhteistyö

Voitelukeskus on alansa kehityksen kärkeä edustava suomalainen maahantuonti- ja tukkuliike, joka on perustettu vuonna 1978. Voitelukeskus aloitti yhteistyön BodyMethodin kanssa kesällä 2021, ja yrityksen koko henkilökunnalle tehdään kuukausittain kehon lihastasapainoa korjaavia hoitoja ja koulutetun liikuntaneuvoja suunnittelemia kuntoutusohjelma.

 

Voitelukeskus laski, että työstäpoissaolopäivä maksaa 400–700 €/pv työn luonteesta riippuen. Noin 70 %:lla oli työntekoa haittaavia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja. Suurimpina ongelmina olivat alaselän vaivat ja sitä kautta pakaroihin ja jalkoihin heijastuvat vaivat, jotka lähes 100 %:sti johtuivat lantion virheasennosta. Toinen mainittava ongelma oli niska-hartiaseudun vaivat.

BodyMethod on jo useamman vuoden tehnyt yhteistyötä Manse PP-pelaajien kanssa ja 2021 naisten pronssijoukkueen kanssa. Lisäksi autamme eri lajien osaajia, kuten jääkiekkojoukkue Pelicansin hyökkääjää Iikka Kangasniemeä.

 

Kiinnostaako yhteistyö? Ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään sopiva paketti!

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.