BodyMethod-yrittäjät palvelevat asiakkaita Tampereella, Pirkanmaalla ja muualla Suomessa

Koulutetut BodyMethod-yrittäjät tarjoavat apua selkäkipuun kaikenlaisille asiakkaille Tampereen, ja muun Pirkanmaan alueella. Yrittäjiämme toimii myös Lahdessa ja Seinäjoella, mutta meille tulee asiakkaita kattavasti myös muualta Suomesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 BodyMethod Tampere,

Pispalan valtatie 141

BodyMethod Seinäjoki,

Vapaudentie 28-30

BodyMethod Lahti,

Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

BodyMethod-yrittäjämme

Tutustu BodyMethod-yrittäjiimme!

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.bodymethod@gmail.com.

BodyMethod Pirkkala, Tampere ja Seinäjoki, Kimmo

Kim Keskimäki

Olen Kim Keskimäki ja työskennellyt lihashuollon parissa 20 vuotta, joista viimeiset viisi vuotta keskittyen lantion virheasennosta johtuviin kiputiloihin.


Teen lihashuoltojen lisäksi saliohjelmia sekä hoitojen jälkeisiä ohjeita omatoimiseen harjoitteluun.

Työskentelen ammattinimikkeellä koulutettu hieroja Liikuntaneuvoja.

Selkäterapeutti/Selkäfix Oy koulutus. Personal Trainer

Valviran tunnukseni 50601021624

BodyMethod Tampere, Pispalan valtatie 141

BodyMethod Seinäjoki, Vapaudentie 28-30

040 580 2897

kim.bodymethod@gmail.com

Bodymethod Toni

Toni Raaska

Toni Raaska Lahest. Palvelen asiakkaita toimipisteellä osoitteessa Niemenkatu 73. Olen toiminut hierojana 20 vuotta. Kehon virheasentoja, lihasepätasapainoa ja niistä johtuvia ongelmia (selkä- ja lantion seudun kivut, olkapäävaivat yms.) olen hoitanut viiden vuoden ajan.

Valvira tunnukseni 50603361564

Selkäterapeutti/Selkäfix oy koulutus

Koulutettuhieroja

BodyMethod Lahti, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

040 511 2974

toni.bodymethod@gmail.com

BodyMethod, Matti

Matti Lintula

Olen Matti Lintula, kohta keski-ikäinen faija Tampereelta.

 

Mielestäni hoidon pitää aina perustua kehon tasapainon ja kokonaisuuden palvelemiseen. Olemme kaikki erilaisia kehoiltamme ja historialta, mutta lihasten tasolla kaikki toimivat lähes samalla tavalla. Saatan joskus selittää liikaa teoriaa hoidon aikana, mutta jos se ei haittaa niin käypäs pöydälle! Selkäterapeutti/Selkäfix Oy koulutus.

 

matti.bodymethod@gmail.com

BodyMethod, Matti

Iina Laaksonen

Olen Iina ja työskentelen BodyMethodilla koulutettuna hierojana. Taitoja kehonhuoltoon minulta löytyy rentouttavasta lymfahieronnasta napakkaan urheiluhierontaan saakka.

 

Omien kokemusten pohjalta mielenkiinto työssäni on kohdistunut kehon tilaan, jossa palautuminen on heikentynyt mm. työuupumuksen tai ylikunnon vuoksi. Marraskuusta 2023 alkaen teen myös dry needling hoitoja hieronnan yhteydessä.

 

BodyMethod Tampere, Pispalan valtatie 141

044 5945176

iina.bodymethod@gmail.com

Yritysyhteistyö

Voitelukeskus on alansa kehityksen kärkeä edustava suomalainen maahantuonti- ja tukkuliike, joka on perustettu vuonna 1978. Voitelukeskus aloitti yhteistyön BodyMethodin kanssa kesällä 2021, ja yrityksen koko henkilökunnalle tehdään kuukausittain kehon lihastasapainoa korjaavia hoitoja ja koulutetun liikuntaneuvoja suunnittelemia kuntoutusohjelma.

 

Voitelukeskus laski, että työstäpoissaolopäivä maksaa 400–700 €/pv työn luonteesta riippuen. Noin 70 %:lla oli työntekoa haittaavia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja. Suurimpina ongelmina olivat alaselän vaivat ja sitä kautta pakaroihin ja jalkoihin heijastuvat vaivat, jotka lähes 100 %:sti johtuivat lantion virheasennosta. Toinen mainittava ongelma oli niska-hartiaseudun vaivat.

BodyMethod on jo vuodesta 2017 saakka tehnyt yhteistyötä Manse PP-pelaajien kanssa sekä muiden eri seurojen kanssa.. Lisäksi autamme eri lajien osaajia, kuten jääkiekkojoukkue Pelicansin hyökkääjää Iikka Kangasniemeä.

 

Kiinnostaako yhteistyö? Ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään sopiva paketti!

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.