Kipua lievittävää ja ehkäisevää kehonhuoltoa asiakkaille Tampereelta, Pirkanmaalta ja muualta Suomesta

Varaa aika!

Kehonhuollon palvelut selkäkivuista kärsiville

BodyMethod-yrittäjät Tampereella, Pirkanmaalla ja muualla Suomessa tarjoavat kehonhuollon palveluita, joiden avulla pääset eroon selkäkivuista ja ehkäiset niitä.

Hoitoihimme kuuluvat:

 • BodyFix

 • BodyCheck-konsultaatio

 • hieronta

Tule aluksi BodyCheck-konsultaatioon, niin kartoitetaan tilanteesi. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

BodyFix

BodyFix-hoidossa keskitytään kehon tasapainottamiseen ja lihastasapainon korjaamiseen. Hoitaminen tapahtuu erilaisilla hieronnasta tutuilla otteilla ja venytyksillä. Hoito pyritään tekemään mahdollisimman kivuttomasti.

 

Hoidon avulla pyrimme vaikuttamaan lihaksistoon, hermostoon ja faskiakerrostumiin. Mahdolliset nivellukot aukeavat useimmiten jo näiden hoidon jälkeen. BodyFix-hoidon yhteydessä käymme myös läpi mahdollisia syitä vaivojen syntymiseen ja etsimme keinoja niiden ennaltaehkäisyyn. Saat meiltä myös hoito-ohjeet kotiin. Voit tulla hoitoon myös akuutin vaivan kanssa.

 

Hoidon kesto on 30–45 min. Ensimmäisellä kerralla tai vaikeissa tapauksissa saattaa kestää pidempään.

 

Hinta 80 €.

Varaa aika!

BodyCheck-konsultaatio

Jos mietit, onko BodyFix-hoito sinua varten, voit varata ajan BodyCheck-konsultaatioon. Konsultaatiossa käymme lyhyesti läpi omaa tilannettasi. Ammattilainen kertoo näkemyksensä ja ehdottaa jatkosuunnitelmaa.

 

BodyCheck-konsultaatio on ilmainen.

Varaa aika!

Neurosonic hoidot saatavilla Tampereella ja Lahdessa.

Hoidon hinta 15e kerta ja kuukausikortti 100e (8krt).

 

Neurosonic - for a better body and mind balance.
Neurosonic tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon.

 

Neurosonic rentoutusmenetelmä ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle.

 

Varaukset puhelimella tai viestillä.

Hieronta

Hieronta on useimmille tuttu, hyvin tutkittu palvelu. Hieronta tukee palautumista liikunnasta, edistää verenkiertoa ja tukee kehon normaalia toimintaa. Hierontaa voidaan suositella käytännössä kaikille muutamaa sairautta sairastavaa lukuun ottamatta.

Hierontahinnasto:

 • 30 min

  39 €

 • 45 min

  45 €

 • 60 min

  50 €

 • 90 min

  70 €

Lahden hierontahinnasto:

 • 25 min

  24 €

 • 50 min

  44 €

Varaa aika!